VOLLEDIG PORTFOLIO OVERZICHT.

Overzicht van al onze gemaakte producties.

SPORT

Dutch Angle TV richt zich met name op de achtergronden van de sport. Sfeervolle maar tot dusver onbekende historische verhalen. Persoonlijke verhalen van sporters. Wetenschappelijke analyses met als motto ‘meten is weten’. Gelaagde portretten over spelers. Road movies met bekende en minder bekende sporters. Portretten over clubs, haar supporters, de bestuurders, de sponsors: altijd zoeken naar verdiepende en entertainende verhalen.

PERSOONLIJKHEDEN

Dutch Angle TV portretteert mensen op een verrassende manier. Verhalen over De magie van het Dagboek van Anne Frank tot Mandela, waar mensen door geraakt raken, maar ook over commentator Jean Nelissen. Telkens weer net die spreker die nog zelden iets had gezegd en het verhaal boven het maaiveld en het cliché probeert uit te tillen. Hoewel clichés er ook niet voor niets zijn…Daar de balans in vinden, maakt uiteindelijk het verschil.

MAATSCHAPPELIJK EN POLITIEK

Dutch Angle TV richt zich op verhalen die iets vertellen waar mensen graag spreken. Van ondernemen in Corona-tijd met ondernemers en politici tot het verhaal over de D-Day vlag en de reis naar het Witte Huis. Verhalen met een persoonlijke boodschap, mooi gefilmd en voor een groot publiek gemaakt. Intelligent entertainment gecombineerd met een onderzoeksjournalistiek achtergrond maken dat veel verhalen net even dieper graven.

BIJZONDERE THEMA'S

Verhalen vertellen is wat Dutch Angle TV doet. In documentaires, formats, series en studio-programma’s. Er schuilt in bijna ieder onderwerp wel een boeiend verhaal als er voldoend research wordt gedaan en op een andere manier wordt gekeken. Van de Urban Farming in Detroit tot de treinen en het Nederlandse landschap. Alles draait om story telling. En dat gebeurt dus ook. Want 'wie de vorm beheerst, is de inhoud meester'.

SPORT OVERZICHT

COR VAN DER HART - MISTER FORTUNA

'de pioniers van het betaalde voetbal’

Deelder, oer-Spartaan

DE EERSTE LIEFDE VAN DANNY BLIND

DE FORTUNA FORMULE

SPARTA - HET WONDER VAN HAMBURG

Sparta Marsch

DE TRAGIEK VAN EEN FORTUNA-STER

The Chinese Dream

Het Geheim van de Superboeren

De herrijzenis van Fortuna Sittard

DIT IS HENK

Marokkaanse voetballers

Khalid en de leeuwen van de Atlas

Feyenoord

MAATSCHAPPELIJK EN POLITIEK

DE REIS VAN DE D-DAY VLAG

Who is Wilders

COMAZUIPEN

Beroepsgeheim - DOPING

PERSOONLIJKHEDEN

ANNE FRANK

DE MAGIE VAN MANDELA

Theodore en Franklin Roosevelt

Jean Nelissen

BIJZONDERE THEMA'S

WE MISSEN JE OOSTVAARDERSPLASSEN

AGRI FOOD DETROIT

Contact

WIL JE DE VOLLEDIGE AFLEVERINGEN BEKIJKEN?

STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR: